Referenties

Via Anja heb ik het vertrouwen terug gekregen dat ik wel degelijk nog steeds waarde heb voor de arbeidsmarkt, ondanks mijn leeftijd. Ze heeft mijn cv met een frisse kijk veranderd. Sinds een paar maanden heb ik een geweldige baan waar ik het reuze naar mijn zin heb. Ik kan haar zeker aanbevelen als een kritische, maar zeer betrokken coach met een persoonlijke aanpak.

Inge, 60 jaar

Anja heeft mij bewust gemaakt van mijn waarde voor de arbeidsmarkt. We hebben gezamenlijk mijn CV aangescherpt en relevante functies geselecteerd. Daarna is Anja voor mij blijven meezoeken naar geschikte vacatures. Het is erg fijn te weten dat er iemand is die met je meedenkt in het soms moeizame proces naar het vinden van de juiste baan. Gelukkig ben ik weer op een mooie plek terechtgekomen. Ik kan de hulp van Anja bij het vinden van een nieuwe baan zeker aanbevelen!

Monique

Anja van Bladel van  Oog voor Talent  heeft mij bij mijn zoektocht naar een baan op een zeer professionele manier begeleid en waardevol advies gegeven over het optimaliseren van mijn curriculum vitae. Alle adviezen hebben ertoe bijgedragen dat ik nu over een leuke baan beschik.

Dhr A. van der Lee