Vacatures Den Bosch

Op zoek naar een nieuwe baan? Dan heeft u vast al gemerkt dat het niet eenvoudig is om nieuw werk te vinden. Op zich zijn er heel wat vacatures waar op gereageerd kan worden, maar u bent natuurlijk niet de enige die een nieuwe baan zoekt! Hierdoor is het lastig om nieuw werk te vinden, zelfs voor mensen die absoluut de kwalificaties en/of ervaring hebben. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te nemen bij Oog Voor Talent als u op zoek bent naar een nieuwe baan en hier wel wat steun bij kunt gebruiken. Wij begeleiden u bij het gehele traject en zullen pas stoppen met u te helpen als u die nieuwe baan heeft!

Het werving en selectiebureau voor Den Bosch

Voor recruitment in Den Bosch neemt u contact op met Oog voor Talent. Wij hebben contacten bij een groot aantal bedrijven, zodat wij u aan een baan kunnen helpen. Tijdens een intake gesprek bekijken we samen met u wat uw talenten zijn en hoe we deze ten volste kunnen benutten. Het is daarbij heel belangrijk dat u een goed idee heeft van wat u wilt, maar ook dat u begeleid wordt door iemand met veel ervaring op het gebied van vacatures en sollicitaties. We helpen u bij het schrijven van uw CV, maar leren u ook hoe u uzelf op moet opstellen bij een sollicitatiegesprek. Dit alles om u zo snel mogelijk aan die ideale baan te helpen.

Meer weten over recruitment in Den Bosch?

Bent u zelf een werkgever die op zoek is naar het beste personeel? Dan weet u ook dat het niet makkelijk is om dit te vinden. Er komen vaak vele reacties binnen op een vacature maar hoe weet u dan dat u precies de juiste persoon in dienst neemt? Wij kunnen u hierbij helpen. We screenen de mensen die in aanmerking komen voor uw baan en zorgen er daarbij voor dat ze helemaal op de hoogte zijn van wat er van hen wordt verwacht. Zo weet u zeker dat u er straks een gemotiveerde werknemer bij heeft tegen een aantrekkelijk tarief.

Anja van Bladel

Hoge Hotelschool in Maastricht. Werkervaring opgedaan in New York, Miami, en als hoofd receptie op de Holland America Line het Caribisch gebied en Alaska door gecruised. Twintig jaar ervaring in de uitzendbranche.