Vacatures Oisterwijk

Oog Voor Talent is een werving en selectiebureau voor Oisterwijk, waar ons doel is om altijd de juiste persoon bij de juiste functie te vinden. Als u een baan zoekt bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben altijd vacatures voor Oisterwijk en omgeving klaarstaan, waarbij u er op mag rekenen dat wij met u gaan bekijken welke van deze vacatures het beste bij u past. We halen uw talent in u naar boven, zodat u er zeker van kunt zijn dat u een grote kans maakt op een bepaalde baan. Bent u als werkgever juist op zoek naar een talentvolle werknemer? Ook dan kunnen wij u helpen.

Op zoek naar vacatures voor Oisterwijk?

Als werving en selectiebureau voor Oisterwijk zijn we altijd op zoek naar mensen met talent. Bent u er nog niet achter gekomen wat uw specifieke talent is? Dan raden wij u aan om bij ons langs te komen voor een intake gesprek. Samen met u bekijken we dan de dingen waar u goed in bent en die u een streepje voor geven op andere mensen die interesse hebben in dezelfde baan. We helpen u daarna met het schrijven van een perfect CV, maar leren u ook hoe u om moet gaan met een sollicitatiegesprek. Samen met u blijven we op zoek gaan naar die ene perfecte functie die het beste op uw wensen en talenten aansluit.

De beste recruitment voor Oisterwijk

Heeft u er als werkgever wel eens aan gedacht om een bedrijf in te schakelen voor de recruitment in Oisterwijk? Als u aan de slag gaat met Oog voor Talent als partner, dan weet u in ieder geval zeker dat u gaat samenwerken met een partner met veel ervaring. Wij halen het ware talent in mensen naar boven, zodat u er altijd zeker van kunt zijn dat de juiste mensen bij u aan de slag gaan. Als u iemand bij u laat werken die toch niet geschikt blijkt te zijn, dan kan dit veel tijd en geld kosten. Wij zorgen ervoor dat u dit risico niet loopt. Meer weten? We zitten altijd klaar om uw vragen voor u te beantwoorden.

Anja van Bladel

Hoge Hotelschool in Maastricht. Werkervaring opgedaan in New York, Miami, en als hoofd receptie op de Holland America Line het Caribisch gebied en Alaska door gecruised. Twintig jaar ervaring in de uitzendbranche.