Vacatures Vlijmen

Bent u woonachtig in Vlijmen en bent u op zoek naar een nieuwe baan? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Oog voor Talent. Bij ons werving en selectiebureau voor Vlijmen bent u altijd aan het juiste adres als u een baan zoekt die helemaal bij u past. We hebben goede contacten bij een groot aantal bedrijven en kunnen dankzij dit netwerk ook voor u aan de slag gaan. We hebben vacatures in Vlijmen en omstreken voor u klaarstaan. Als u meer wilt weten over recruitment in Vlijmen, dan adviseren wij u om gelijk contact met ons op te nemen. Wij zijn niet tevreden tot we u aan een nieuwe baan hebben geholpen.

Op zoek naar vacatures in Vlijmen?

Oog voor Talent gaat verder dan vergelijkbare bedrijven in deze branche. Bij ons begint u met een intake gesprek, waarbij we gaan bekijken wat uw talenten zijn. Het zijn deze talenten die u aan die nieuwe baan gaan helpen. Aan de hand van deze talenten en uw wensen gaan we dan bekijken of we een baan voor u in ons aanbod hebben zitten. We helpen u daarna met het schrijven van een perfect CV, geven u training voor het houden van een goed sollicitatiegesprek en enthousiasmeren u om toch vooral ook zelf actief te blijven zoeken. Dit zijn de beste manieren om u aan die baan te helpen waar u gelukkig van wordt.

Recruitment in Vlijmen

Bent u op zoek naar een nieuwe baan? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met Oog Voor Talent. Wij halen het beste in u naar boven, zodat u meer kans hebt om straks een ideale baan te vinden. Wij hebben de kennis en contacten om ook u een flinke zet in de goede richting te kunnen geven. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft, neem dan gewoon vrijblijvend contact met ons op.

Anja van Bladel

Hoge Hotelschool in Maastricht. Werkervaring opgedaan in New York, Miami, en als hoofd receptie op de Holland America Line het Caribisch gebied en Alaska door gecruised. Twintig jaar ervaring in de uitzendbranche.